За нас

За нас

Тунинг Склад  е динамично развиваща се фирма , съсредоточила дейността си в online търговията на тунинг авточасти за всякакви автомобили.
При нас  можете да откриете богат асортимент от продукти за вашият автомобил , оптимално съотношение между качество и цена , конкурентни условия за съвместна работа и перфектно обслужване.
Тунинг Склад създаде този електронен магазин за да ви  улесни максимално при търсенето , закупуването и доставянето на желаните части за вашия автомобил.
От самото начало наша основна цел е да предложим на клиентите си възможно най-широка гама от тунинг части и аксесоари с безкомпромисно качество на добра цена. Развитието на интернет технологиите даде възможност за максимално опростяване и ускоряване процеса на покупка чрез онлайн платформата. В основата на нашият проект са опитът, натрупан през годините, информацията за пазара, висококвалифицираният екип.

Нашите основни принципи:

  1. Качествени тунинг авточасти и аксесоари на добри цени

Тунинг Склад е изключителен представител на реномирани световноизвестни производители.

С цел да осигурим оптимално съчетаване на отлично качество с добри цени за всички продукти, си партнираме директно с производители от цял свят – Тайван, Китай, Германия, Италия, Полша, Англия. Внимателно избираме своите партньори, официални дистрибутори и представители на фирми, така че във Вашите ръце да попадат само качествени, сертифицирани части. При нас Вие гарантирано купувате маркови части и аксесоари!

  1. Уважение към клиента 

От TuningSklad.com винаги се стараем да изградим дългосрочни отношения с Вас. За нас е важно доверието и доброто Ви отношение, винаги ще Ви помогнем максимално със съвет, ще споделим натрупания опит, ще предложим най-добрият вариант за Вас!

Защо да изберете нас?

  • Разполагаме с богат онлайн каталог от авточасти, тунинг аксесоари и консумативи за автомобили на производители от цял свят
  • Прилагаме индивидуален подход и отношение към всеки клиент
  • Осигуряваме доставка с минимални срокове до всички точки на страната
  • Придържаме се към ниска ценова политика на качествени продукти
  • Опитали сме да създадем лесен и удобен начин за онлайн пазаруване – не е нужна задължителна регистрация като потребител
  • Професионално и отговорно обслужване на клиентите

Ние сме готови да Ви предоставим като купувачи качествени услуги, сертифицирани продукти и гаранция за получаване на поръчката. Постоянно разширяваме асортимента си и сключваме договори с различни производители, което дава възможност да купувате тунинг части и аксесоари на достъпни цени!

Ставайки наши клиенти, Вие винаги можете да бъдете сигурни в грамотното и учтиво обслужване, бързината и точността при изпълнение на поръчките, високо качество на доставените части.

Ще се радваме да бъдете част от нашите клиенти!

С уважение, Tuningsklad.com